Tel: +381-64-28-45-466   Fax: +381-24-811-383      

Registracija:

Poštovani zainteresovani !

U slučaju naše web stranice detaljne informacije o pojedinim konkursima su dostupni jedino za one korisnike koji su pretplatnici naših usluga. Cena usluga za 1 godinu je 5.000,00 dinara, za pola godine iznosi 3.000,00 dinara, a tromesečna pretplata je 2.000,00 dinara. Navedene cene su u bruto iznosu, jer naše pravno lice nije obaveznik PDV.

Ako želite da koristite naše usluge, molimo popunite formular za narudžbu, porudžbenicu. Na osnovu porudžbenice naša firma Vam mejlom šalje predračun. Nakon uplate iznosa sa predračuna ćemo aktivirati vaš pristup internom, zatvorenom delu web stranice. O otvaranju pristupa ćete dobiti obaveštenje mejlom, koji sadrži i lozinku za pristup i zatvorenom delu naše web stranice. Pored toga Vam poštom šaljemo i konačan račun.

Pored toga naši korisnici regularno dobijaju glasnik sa informacijama o najnovijim konkursima koji su sadržani i na našoj web stranici.

Mesec dana pre isteka pretplate e-mailom obaveštavamo korisnike. U slučaju ako želite da i dalje koristite naše usluge, dovoljno je da nas o tome e-mailom obavestite, pa ćemo ponoviti gore navedeni proces (naravno, ako se ponovna uplata obnovi pre isteka stare, onda se dostupnost informacijama na sajtu ne prekida, nego je dostupnost kontinuelna).

Uslovi korišćenja usluge

Porudžbenica